Valentýnské menu v Almě

Tříchodové menu v klasické i vegetariánské variantě s možností vinného párování je ideální pro ty, kteří chtějí tento rok oslavit Valentýn speciálně. Cena zahrnuje koktejl na začátek, amuse-bouche, předkrm, hlavní chod a dezert.

Cena za tříchodové menu: 1 695 Kč
Vinné párování: 595 Kč

MENU:

  • Amuse-bouche

    Marinovaný siven, rajčatová voda, letní polosušené rajče, olej z kořene rebarbory, citrusová granita, křupavý kopr

    Weingut Schoenhals Riesling Kalkmergel 2022, Rheinhessen, Německo

  • Stařené kuřecí prso s lanýžovou nádivkou, lanýžová omáčka, bramborový mille feuille, divoké kapary  

    Podkovné Chardonnay – Pinot Blanc 2022, Slovácko, Morava

  • Zmrzlina z černého kořene, čokoládová ganache, svařená březová míza
    Patience – Utopia, Vysočina, Česko
  • Petit fours


Vege:

  • Amuse bouche

    Grilované letní rajče, chleba s pohankou, holandská omáčka, prach z fermentovaných rajčat, kapary a olej z medvědího česneku

  • Grilovaný korálovec, bramborové noky, lanýžová omáčka, divoké kapary
  • Zmrzlina z černého kořene, čokoládová ganache, svařená březová míza
  • Petit fours

Other events

Na sběr divokých bylin s Tomášem Reisingerem

Pro držitele KRU:Karty jsme připravili jedinečnou možnost vyrazit do terénu s naším hlavním sběračem divokých bylin – Tomášem Reisingerem. Zažijte, jak vypadá práce sběrače, a objevte, co všechno kolem nás jde využít v kuchyni.

Detail akce

Wine Jam: Beaujolais II.

Druhé vydání akce, která prostřednictvím spolupráce předních českých vinných distribucí přibližuje rozmanité evropské vinařské regiony. Tentokrát se ponoříme do Beaujolais Villages & Cru – a to nejen skrze sklenku, ale i skrze kontext.

Detail akce