Pro všechny držitele KRU:Karty jsme připravili jedinečnou možnost vyrazit do terénu s naším hlavním sběračem divokých bylin – Tomášem Reisingerem. Zažijte, jak vypadá práce sběrače, a objevte, co všechno kolem nás je možné využít v kuchyni.
Tomáš Reisinger má za sebou nespočet zkušeností z kuchyně Alcronu, Esky, vídeňské restaurace Nikiho Laudy, a dalších. Posledních pár let své zkušenosti zúročuje v Almě.
Každé ráno Tomáš vyráží do luk a lesů pro byliny, které odpoledne putují do Almy a večer končí na talířích hostů v mnoha podobách.Na sběr se s Tomášem se můžete vydat kdykoli od pondělí do pátku. Stačí nám napsat na e-mail na info@almaprague.cz, kam uveďte své jméno a příjmení, číslo KRU:Karty a datum, kdybyste se chtěli sběru zúčastnit. Délka sběru se domlouvá individuálně.