Alma Talks #3: Food kritika a žurnalistika

Datum konání

Nejen kritici a novináři, ale i influenceři 
a restaurační ratingové platformy dnes mají jedinečnou moc formovat veřejné vnímání, určovat trendy a ovlivňovat úspěch gastronomických podniků.

Co v dnešní rychle se měnící gastronomické kultuře skutečně znamená skvělá kritika? A jak se na jejím směřování podílí nejen novináři, ale i influenceři 
a restaurační ratingové platformy? Vzestup sociálních médií a digitálního obsahu do velké míry transformoval způsoby, jakými získáváme nejnovější informace o gastro trendech, i jak si utváříme názor na nově otevřené podniky v našem okolí.

Zároveň však přinesl zásadní otázku: jak vyvážit okamžitost a dostupnost moderního digitálního obsahu 
s nadčasovým řemeslem důkladné, respektované kritiky, založené na hluboké odbornosti a citlivém porozumění pohostinského průmyslu?

Třetí vydání Alma Talks se ponoří do proměňující se podoby food kritiky 
a gastronomické žurnalistiky a nabídne platformu pro zamyšlení nad jejími různorodými dynamikami 
a budoucím potenciálem.

Ostatní akce

Na sběr divokých bylin s Tomášem Reisingerem

Pro držitele KRU:Karty jsme připravili jedinečnou možnost vyrazit do terénu s naším hlavním sběračem divokých bylin – Tomášem Reisingerem. Zažijte, jak vypadá práce sběrače, a objevte, co všechno kolem nás jde využít v kuchyni.

Detail akce

GUEST SHIFT: BAR US

Na další guest shift jsme si do Almy pozvali bar až z dalekého Thajska. Už 15. září k nám dorazí Bar Us z Bangkoku!

Detail akce