Alma Talks #3: Food kritika a žurnalistika

Datum konání

Nejen kritici a novináři, ale i influenceři 
a restaurační ratingové platformy dnes mají jedinečnou moc formovat veřejné vnímání, určovat trendy a ovlivňovat úspěch gastronomických podniků.

Co v dnešní rychle se měnící gastronomické kultuře skutečně znamená skvělá kritika? A jak se na jejím směřování podílí nejen novináři, ale i influenceři 
a restaurační ratingové platformy? Vzestup sociálních médií a digitálního obsahu do velké míry transformoval způsoby, jakými získáváme nejnovější informace o gastro trendech, i jak si utváříme názor na nově otevřené podniky v našem okolí.

Zároveň však přinesl zásadní otázku: jak vyvážit okamžitost a dostupnost moderního digitálního obsahu 
s nadčasovým řemeslem důkladné, respektované kritiky, založené na hluboké odbornosti a citlivém porozumění pohostinského průmyslu?

Třetí vydání Alma Talks se ponoří do proměňující se podoby food kritiky 
a gastronomické žurnalistiky a nabídne platformu pro zamyšlení nad jejími různorodými dynamikami 
a budoucím potenciálem.

Ostatní akce

Boiler Brew

Nový koncept ravu, který vás probudí a nakopne na celou neděli – bez kocoviny. Užijte si brunch a DJ set by Radio Diven (Meldaboi & Millennial Bingo) na zahrádce Almy. O koktejly a snídani se postará tým z Kavárny.

Detail akce

WINE JAM: JURA

Přijďte s námi objevit, jak chutná Jura — nejmenší z francouzských vinařských oblastí. Díky své odlehlosti zde vývoj probíhal v dobrém slova smyslu pomalu a proto si zdejší vína udržela svou řemeslnost a autenticitu

Detail akce